Daisycon

Daisycon
7.6

Adverteerders

7.9 /10

Vergoedingen

7.7 /10

Website

8.0 /10

Tracking

7.5 /10

Support

6.7 /10

Pros

 • Adverteerders streven continu naar meer verkopen, meer leads en meer online bereik. Publishers streven naar meer rendement uit websites en e-mailbestanden. Daisycon bouwt al sinds 2000 aan een wijdvertakt (internationaal) netwerk dat een structurele bijdrage levert aan het realiseren van deze doelstellingen. Het Affiliate Netwerk van Daisycon is actief in Europa en heeft de focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

8 comments

 1. Adverteerders

  5.90

  Vergoedingen

  0.00

  Website

  4.60

  Tracking

  4.80

  Support

  0.00

  Zeer slechte ervaring met dit netwerk als affiliate! Voor het eerst in 5 jaar dat ik met een NL-netwerk werk en wat een verschrikkelijke ervaring. Wil iedere serieuze affiliate waarschuwen. Leads worden afgekeurd, zonder uitleg (bewijs), support erg slecht, waar ik bij andere netwerken bijna 24/7 Skype support had, moet je hier bijna smeken om feedback van een campagne.

  Heb iedere dag om feedback van een campagne gevraagd, deze werd echter niet gegeven, wel werd lead quota omhoog gezet voor het weekend, om vervolgens op maandag ochtend alles af te keuren zonder mee te denken etc.

  Het ging overigens niet om veel geld +- 250 euro, maar eerste test campagne met dit netwerk is een regelrechte ramp. Wil andere affiliates dan ook adviseren eerst bij andere internationale netwerken te gaan kijken, waar de support 100% beter is, uitbetaling wel een zekerheid is en je niet op het laatste zal horen dat bijna alles is afgekeurd.

  Jammer dat het eerste contact met een Nederlands affiliate netwerk zo’n slechte ervaring is geworden.

 2. Adverteerders

  10.00

  Vergoedingen

  10.00

  Website

  10.00

  Tracking

  10.00

  Support

  0.00

  Daisycon loopt al jaren voorop wat betreft innovatie. Je kan als publisher bijna alles zelf en er zijn zeer erg veel leuke adverteerders met hoge vergoedingen. Nog geen problemen gehad.

 3. Adverteerders

  4.00

  Vergoedingen

  6.00

  Website

  10.00

  Tracking

  6.00

  Support

  4.00

  Wel oke netwerk, maar verliezen helaas steeds meer adverteerders, waardoor het minder interessant wordt om bij Daisycon aangemeld te zijn.

 4. Adverteerders

  2.00

  Vergoedingen

  2.00

  Website

  2.00

  Tracking

  2.00

  Support

  2.00

  Als je houdt van een affiliate netwerk met snelle response, sla Daisycon aub over. Ze zijn zo traag met antwoorden. 4 tickets openstaan en nog geen enkele opgelost. Iedereen speelt voor manager wanneer je support belt voor een simpele vraag, op de achtergrond hoor je al die jongeren die alles behalve ah werk zijn. Het is de nieuwe generatie, je weet wel selfie jongeren, internet/gaming verslaafden, bel en whatsapp junkies die nu de helpdesk van Daisycon overneemt. Nou succes met je bedrijf, duurt niet lang meer. Als ondernemer wil je niet eens samenwerken met dit soort padvinders. Groetjes, Mahalda

 5. Adverteerders

  10.00

  Vergoedingen

  10.00

  Website

  10.00

  Tracking

  10.00

  Support

  10.00

  Sinds de nieuwe interface zijn ze nog beter, echt niets te klagen. Super snelle uitbetaling. Duidelijk betere tracking. Het enige dat is mis zijn sommige adverteerders die nog bij andere netwerken lopen. Daisycon ga zo door!

 6. Adverteerders

  6.00

  Vergoedingen

  6.00

  Website

  4.00

  Tracking

  4.00

  Support

  2.00

  Heel vaak problemen waar Daisycon niets aan doet en zelfs enkele situaties die absoluut niet kunnen. Zeer late uitbetalingen ensommige adverteerders wachten lang met keuren of doen dat helemaal niet. En dat hou je best zelf in de gaten want anders is het noppes.

 7. Adverteerders

  8.00

  Vergoedingen

  8.00

  Website

  8.00

  Tracking

  8.00

  Support

  10.00

  Daisycon jullie zijn top. Ik werk al 1,5 jaar met daisycon en ben super tevreden. Geef je 2.25% van je factuur aan daisycon? dan heb je je inkomsten volgende donderdag in je rekening toegestuurd. Vooral wat veel verschil maakt tussen daisycon en andere affiliate platforms is dat daisycon veel gratis vergelijkingstool heeft. Dat heb je nergens. Bij zanox heb je ook een vergelijkingstool maar ze houden 20% van je inkomsten. Super snelle service en nog veel meer kan je verwachten van daisycon. Mijn complimenten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *