6.8

Adverteerders

7.2 /10

Vergoedingen

6.6 /10

Website

5.8 /10

Tracking

7.2 /10

Support

7.2 /10

Pros

 • Tradedoubler is een bekend affiliate netwerk, die verder gaat dan het alleen runnen van campagnes voor adverteerders en het mogelijk maken van promotie voor publishers. Tradedoubler focust zich op performance tools die extra data inzichten bieden voor affiliate marketeers, maar ook bijvoorbeeld online marketing managers.

3 comments

 1. Adverteerders

  4.00

  Vergoedingen

  6.00

  Website

  2.00

  Tracking

  6.00

  Support

  6.00

  Ik gebruik Tradedoubler vooral voor een aantal merchants die nergens anders aangesloten zijn. De website is erg traag en onoverzichtelijk en een aantal belangrijke adverteerders ontbreken. Op de een of andere manier ben ik bij Tradedoubler altjd meer tijd kwijt dan wanneer ik Tradetracker of Daisycon gebruik. Niet een fijn netwerk als basis, daarin is Tradetracker nog altijd favoriet. Maar wel prima als aanvulling voor de merchants die daar ontbreken.

 2. Adverteerders

  6.00

  Vergoedingen

  4.00

  Website

  2.00

  Tracking

  4.00

  Support

  2.00

  Ik heb vele jaren met Tradedoubler gewerkt doch komen ze op dit moment niet eens meer in aanmerking voor eender wat. Hun website vond ik altijd al stug. Veel betere partijen beschikbaar.

 3. Adverteerders

  10.00

  Vergoedingen

  6.00

  Website

  6.00

  Tracking

  6.00

  Support

  10.00

  Ben een tijd geleden begonnen met mijn eigen website en dacht daar kan ik meer mee doen. Heb dus een netwerk uitgekozen op basis van programma aanbod en heb uiteindelijk voor Tradedoubler gekozen. Heb hier nooit spijt van gehad. Mijn website genereert niet vreselijk veel clicks, maar ik laat uiteraard mijn familie en vrienden via mijn site bestellen en af en toe doet een bezoeker er iets mee. Ben heel erg blij met de “grote” programma’s die Tradedoubler heeft, daar kan je gewoon meer mee. Als je iets niet snapt(zoals die moeilijke website van hun) staan er een hoop aardige mensen voor je klaar. Die leiden er uiteindelijk toe dat je maar eens een beoordeling schrijft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *