Affiliate website maken

Heb je het idee voor je website goed duidelijk? Dan kun je je website opzetten. Voor het opzetten van je website heb je twee mogelijkheiden: Zelf maken of laten maken. Welke keuze je maakt hangt natuurlijk af van het budget wat je hebt en de hoeveelheid tijd die je te besteden hebt.

Zelf maken

Zelf een affiliate website maken is de goedkoopste manier om je website op te zetten. Naast je domeinnaam en hosting maak je namelijk geen kosten. Hou er wel rekening mee dat zelf een affiliate site maken veel meer tijd zal kosten dan een website te laten maken. Bovendien heb je wel enige technische kennis nodig, hoewel je met een CMS ook wel een heel eind kunt komen. Lees hier meer over zelf je website maken.

Laten maken

Het laten maken van je website is natuurlijk duurder dan het zelf maken van je website. Het grote verschil is wel dat je er een stuk minder tijd in hoeft te steken en dat je geen of maar heel weinig techische kennis nodig hebt. Een website laten maken hoeft ook niet zo heel duur te zijn. Het kan al vanaf een paar honderd euro, afhankelijk van wat je wilt kan dit natuurlijk wel oplopen tot enkele duizenden euro’s. Als je eenmaal geld verdient met je website kun je dit natuurlijk wel terugverdienen. Hier vind je tips voor het laten maken van je website.